“Picture books” sau despre povesti minunat ilustrate pentru pici

Cartile din colectia “Picture Books” sunt de fapt punctul de plecare al implicarii mele in vanzarea cartilor Usborne. Cautam carti in engleza, cu fraze putine si cu imagini minunate care sa il atraga pe baietelul meu de 2 ani. Voiam ca in fiecare seara sa ii citesc o poveste. Si cum stiam ca micii omuleti au o capacitate fantastica de a acumula cuvinte noi pana la varsta de 6 ani m-am gandit ca daca “strecor” si un pic de engleza nu ar fi tocmai rau. (Din cate am citit am inteles ca este poate cea mai buna perioada ca un copil sa invete – prin joaca – la un nivel nu foarte complicat o limba straina). Si atunci am gasit pachetul la promotie de 20 de carti “Picture books” cu un pret de 25 GBP, care la un mic calcul iesea undeava la 8 RON/carte ceea ce mi s-a parut foarte avantajos. Si pachetul a fost achizitionat si asa a inceput povestea….Din pacate acest pachet momentan nu mai exista in oferta Usborne dar il asteptam curand reeditat. Pana atunci daca sunteti interesati, cartile exista in format individual si sunt numeroase titluri de povesti – unele pe care le stiti deja din copilarie altele care va vor incanta si pe voi. Formatul cartilor e mare, hartia de buna calitate, imaginile frumoase si frazele scurte. Impreuna toate acestea ii vor atrage pe copii. Formatul cartilor este de 25×25 cm si fiecare carte contine 24 de pagini. Pretul unei carti este de 4.99 GBP/buc. Eu le recomand cu caldura tocmai pentru ca am vazut cu cata incantare le-a primit baietelul meu.

Intreaga colectie o gasiti aici: http://www.usborne.com/catalogue/series/1~157/picture-books.aspx. Din titlurile acestei colectii fac parte:

2140 88579 9781409580492-noahs-ark 9781409583196-sun-and-wind 9781409584865-how-elephants-lost-their-wings cinderella-picture-book dinosaur-lost-roar-picture-book frog-prince gingerbread goldilocks_and_the_three_bears littlered on-the-farm on-the-moon-picture-book the_wind_in_the_willows the-magic-porrdge-pot-picture-book the-rabbits-taleblack-beautywizard-of-oz-picture-book

Mai jos puteti gasi si cateva pagini din aceste carti:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s