“Very first things to spot”

Dupa cum spune si numele colectia “Very first things to spot” e prima colectie pentru copii interactiva in care pot cauta diferite obiecte si personaje. Le va dezvolta atentia, curiozitatea, spiritul de observatie si sa invete cuvinte noi. Ilustratiile sunt simple dar luminoase si intens colorate. Colectia contine 3 carti (“Very first book of things to spot”, “Very first book of things to spot at home” si “Very first book of things to spot out and about”) in format 25x22cm, avand 28-30 pagini si un pret de  52RON/buc (7.99GBP/buc). Sunt recomandate copiilor incepand cu varsta de 1 an.

9781409581574-very-first-things-to-spot9781409596455-very-first-book-of-things-to-spot-at-home9781409596462-very-first-book-of-things-to-spot-out-and-about-cover

Copii pot cauta pesti si scoici in apa, masini, flori sau animale prietenoase. Pot vedea unde gasesc spaghetele sau sa descopere un soricel obraznic in bucatarie, sa potriveasca fiecare animal de casa la bolul lui de mancare sau cine se ascunde sub pat intr-o camera aglomerata. In paginile aglomerate vor incerca sa gaseasca tractorul verde, cea mai lunga omida, un peste dungat si multe altele.
22 23 24

Intreaga colectie o gasiti aici: Very First Things to Spot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s