“Listen and learn first english words” sau despre cum sa invatam engleza … ascultand cuvintele

9781409582489-listen-and-learn-first-english-words

Aceasta carte Usborne este mi-nu-na-ta. Permite copiilor sa asculte intr-un mod interactiv, din nou si din nou, peste 120 de cuvinte in limba engleza, pronuntate de un vorbitor nativ. (Exista variante ale acestei carti si pentru limbile franceza, germana si spaniola. )

9781409597711-listen-and-learn-first-french-words9781409597728-listen-and-learn-first-german-words9781409597735-listen-and-learn-first-spanish-words

Cartea “functioneaza” astfel : se alege o plansa (exista 4 planse, cu 16 cuvinte pe fiecare fata, organizate pe domenii cum ar fi haine, mancare, animale etc.), se introduce in lacasul – rama, se apasa “Go” si apoi printr-o simpla apasare pe imagine copilul aude cuvantul ce corespunde imaginii

Am descoperit aceste carti de la Usborne frunzarind catalogul lor. Nu vazusem cartile nicaieri, nimeni nu imi povestise despre ele. Nu am inteles de ce nimeni nu face mai multa publicitate acestui tip de carti. Si cand am vrut sa comand sa vad cum sunt nu erau pe stoc bineinteles 🙂 . Dar am reusit sa fac rost de un exemplar in engleza pana cand au revenit pe stoc si mi-a placut. Mult. Ideea e excelenta. Vrem sa ii invatam pe copii engleza de mici (sau alta limba straina) si aceasta carte mi se pare un instrument excelent pentru ca AUD cuvintele. Pronuntate corect, de cate ori vor sa le auda.

La noi a prins foarte bine, e un real succes. Doar ca am grija ca baietelul meu la cei 2 ani si jumatate ai lui sa foloseasca plansele in prezenta mea ca sa nu le rupa in graba specifica varstei.

Incercati, nu o sa va para rau 😉

Pretul este de 9.99 GBP/carte.

Si daca nu v-ati convins iata un videoclip despre asta:

Advertisements

2 thoughts on ““Listen and learn first english words” sau despre cum sa invatam engleza … ascultand cuvintele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s