Despre

Bine ati venit in lumea cartilor Usborne in engleza pentru picii din viata noastra, mai mici sau mai mari. Am descoperit lumea minunata a acestor carti cu ajutorul baietelului meu si am inteles inca o data ca informatiile, cunostintele pot fi acumulate frumos, prin joaca, prin imaginatie, prin culoare, ca totul poate fi prezentat intr-un mod atractiv si interactiv. Ca ne putem juca dar sa si invatam ceva, fara constrangeri. Si aceste carti ne pot ajuta in obtinerea acelui “quality time” cu copiii nostri. Intr-o zi ei vor intelege ca informatia insemna putere si ca nimic nu te atrage mai mult la un om decat mintea lui 🙂 Haideti sa-i ajutam sa si-o dezvolte !

Acest site se doreste a fi suma unei serii de recomandari legate de cartile Usborne, structurate in special pe categorii de varsta dar si preferinte (zane, pirati, dinozauri etc.) ca urmare a cunoasterii treptate a cartilor editurii. Editura Usborne este cea mai de succes editura de carti pentru copii si adolescenti din Marea Britanie si are peste 2500 de titluri asa ca este imposibil de cuprins totul aici. Dar voi incerca sa cuprind esentialul si va stau la dispozitie cu orice fel de informatie legata de aceste carti.

Ma puteti contacta la tel. 0723.474.490 sau la adresa de email carti.pentru.pici@gmail.com

Ma puteti urmari si pagina de Facebook pe care voi posta si noi aparitii sau promotii: https://www.facebook.com/Carti.pentru.pici/

Cu drag,

Mihaela

Leave a comment